21.1.2015

Grani turvaa hyvät terveyspalvelut kilpailuttamalla

KaunisGranissa 25.11.2014 demarien Pirjo Laurila ja Tapani Jääskeläinen kirjoittivat negatiiviseen sävyyn kokoomuksen aloitteesta sote-palveluiden yksityistämis-mahdollisuuksista ja sanoivat minua hankkeen priimusmoottoriksi. Kaupunginhallitus hylkäsikin aloitteen äänestyksen jälkeen.

Kun asia tuli valtuustoon 15.12.2014, aloitetta vastaan hyökättiin monelta suunnalta. Erityisen voimakaan puheenvuoron käytti Tapani Jääskeläinen. Käyttämäni ponnekkaan puheenvuoron jälkeen RKP pyysi neuvottelutaukoa. Ja pienen tekstimuutoksen ja jatkokeskustelun jälkeen aloite hyväksyttiinkin yksimielisesti!  "Kaupungin-valtuusto päätti, että kaupunki selvittää mahdollisuuden toteuttaa kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen ja tuottamisen kilpailutetun sopimuksen perusteella." Lopulta tätä ei vastustanut edes Jääskeläinen.Yllä eilisessä KaunisGranissa ollut informatiivinen kirjoitukseni asiasta. 

Granin virkamiehet vastustavat tätäkin hyvää uudistusta. Kaupunginhallitus kuitenkin päätti kokouksessaan 09.02.2015 jättää asian jo toistamiseen pöydälle lisäselvitysten tekemiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän mielipiteesi: